PartnerKandidaten

Op zoek naar een mooie technische uitdaging? Wij zijn de specialisten in technische projecten en vaste banen bij innovatieve opdrachtgevers.

  1. Schrijf je hier vrijblijvend in
  2. Bekijk hier ons vacature aanbod

OpdrachtgeversOpdrachtgevers

Heeft u een vacature of een technisch project? Zoekt u hiervoor technisch top talent, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  1. Wij zoeken een technisch talent
  2. Bekijk hier onze diensten

PartnerPartnership

Wilt u altijd verzekerd zijn van technisch talent? Ga dan een partnership met ons aan voor uw tijdelijke opdrachten en vacatures!

  1. Wat houdt het Partnership in?
  2. Bekijk hier de voordelen als partner

Over Technisch Nederland

Gears

Welkom bij Technisch Nederland, wij zijn gevestigd in Hengelo en specialist in werving en selectie en detachering van technisch talent op HBO & WO niveau voor het vervullen van technische vacatures en (interim) opdrachten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en werken met een frisse / pro-actieve benadering. Dit resulteert in een netwerk van innovatieve opdrachtgevers en technisch talent. Kortom dé partner voor technisch talent!

Wij hebben de focus op de volgende disciplines: Werktuigbouw, Elektrotechniek, IT / ICT, Installatietechniek, Bouw en Civiel. Bent u als opdrachtgever op zoek naar technisch talent? Neem dan contact op. Als kandidaat op zoek naar een mooie innovatieve uitdaging? Schrijf je dan in!

Onze klanten